dagen efter

gårdagen spenderades som min far uttryckligen skulle kalla "rännandes runt på stan" men kul vare, ett tag.. umgänget var malla och måns en ytterst angenäm kombo.

kvällen började i mallas lägenhet på wåxnäs, rätt seg första timme spenderandes framför mallas nya laptop, men sen tog vi oss i kragarna och hällde upp den första, och enda, shoten,  vodka och min briljanta idé  krossad ananas. uh don't try that.
vi tog våra hojar och rullade mot stan efter en sväng på mcdo (wåxnäs där en viss jobbar så vi krängde gratisburgare) och yttligare en sväng förbi sandgrundsbryggan/musieparken landade vi på arenas uteservering. och någonstans började jag och malla snacka like total awsome american english. and that like kept on for the entire evening. haha så extremt roligt. yes vi typ spelade blåsta brudar från new jersey, haha det var helt sjukt!
efter en delad flaska vin och matildas första cosmopolitan,
    -omg, we should totally get a Cosmo! Do they, like, have cosmos in Sweden?

vi drog vi runt lite på stan, and then what, matilda och malla i VIP-kön på plaza. haha vi kom inte in... den vägen nej men sneaky som vi är lyckades vi snussla oss in endå. yesbox wow vad cool jag är, där är det ju lixom 23, haha fuck arena lix (se stämpeln som bildbevis) jo men det var kul.. dock kom inte måns in så den lyckan varade inte särskilt länge.
vid halv 2 snåret befann vi oss tillbaka i lägenheten på våxnäs där det blev slaggelislagg.

thanx bitch for a lovely night!

        

Kommentarer
Postat av: Mallaaa

omg, I, like, totally love ya bitch!

2008-07-17 @ 20:25:27
URL: http://yesaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0