Alla flickors dröm

I helgen har jag skaffat vad alla flickor drömmer om: en Walk-in closet. och Lord vad jag har plockat, rensat provat hängt och vikt kläder. men finally färdig.

Jag har också hittat på att jag ska kasta ut min soffa och ställa dit en fåtölj istället. så på tisdag blire gengåvan på jakt efter en lampa och kanske en fåtölj. imorgon förhoppningsvis ikea för lite vita lakan. Jag har kommit på att det är mest cleant.. och just det:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LENNIBENNIE!



imorgon börjar tyskan, håll tummarna!

/M

Köpa?


ACNE 1500kr
hittade denna underbara mohair kofta på Ballroom, köpa?

oinspererad


Tja tidig lördag morgon. ska till stan och ge min bro en stil. that's about it. kvällen är ännu ett frågetecken, men den som lever få se.

och just det, jag har börjat med GI.. Atkins, stenåldersdieten, kalla det vad du vill. men jag ser fram emot ett liv med reducerat antal kolhydrater och långsammare ämnesomsättning.

jag ska bli en glasögonorm också
/M

ännu en dagen efter

yes, igår fyllde jag år. tack alla för en underbar kväll! idag har jag och måns mest legat och chillat, spelat tp och käkat choklad. Sen åkte han tillbaka till göteborg igen, ses om 19 dagar darl!

jag hade lagt upp lite bilder från kvällen om jag hade hittat sladden till kameran, men unfourtunatly not så det får bli en annan gång.

precis innan jag ska logga ut kom jag och tänka på mina kommentarer, väldigt trevligt, oftast. idag var ett av de senare alternativen.
jag hade helt oprovocerat fått en kommentar som ifrågasatte min förmåga att vara "trogen" VA? Anonym såklart eftersom alla med en stark åsikt i det här landet är för veka för att stå för den. Onödigt, elakt och jävligt fegt.
skriv gärna ditt namn på nästa kommentar så kan vi ta ett snack öga mot öga istället.
Jag vill också påpeka att jag är 100% ärlig i mitt förhållande. jag är trygg, lycklig och står för allt jag gör.

signera nästa gång fegisar!

/M

happy me

..ja då ska hon dränkas i en flaska champanie. happy me. hård, svår och sjutton år. that's me.

igår hade vi (jag, hanna, lennie, lina och karin) en fabulös kväll. (bilder kommer senare) start på Habibi underbar toalett! senare cosmo på sandgrundsbryggan. senare..pinsamt nog Tjärn där det var lika dött som, som.. äh jag kommer inet på något, jävligt lite folk iaf. vi drog in till stan igen och jag missade bussen (ofc) så jag ringde anna och det visade sig att hon befann sig bara minuter från mig, i Johans lägenhet så jag gick dit och drack te. jättetrevlig kväll tackar alla inblandade!

idag fick jag frukost och jordgubbstårta på sängen, mmm och krängde en del materiela ting: (av H,L,L&K igår) en Wreeisvik skiva, fikapresentkort på T, blommor och lite grejer från hte body shop. lovely! <3 imorse fick jag typ whitelinesblock, en telefon med headset och Calvin Klein undies. skitnajs!

ikväll äre grill my place så jag ska gå och baka. ta hand om er därute!

/M

mmmm

nu sitter jag och finn och käkar nutella och kollar på film. fett värt

rock the year you're in

hey, mötet med anna och kajsa gick bra, mötet med ankan gick sådär eller det gick inte alls, det blev inställt.
Så vi blev sittandes på Wayne's men det var trevligt och vi fick massa gjort!
nu har jag gjort ett utkast till en flyer, en ppp (powerpoint pres. dööh) gjort 1 viktigt samtal och skickat 3 mail. produktivt!

fyndade en plisserad svart kjol på myrorna, prislapp 45 kr som jag ska gå och sy om nu.

kan inte sluta lyssna på denhär låten:

 

/M

pensionärstidigt

Vaknade löjligt pensionärstidigt idag, typ 9.00 var ohungrig och kollade på ett gammalt topmodel 2 avsnitt, vad är det nu typ 9? käkade lite livsstilscoach frukost, keso, knäckebröd, te, banan och äpple. Sitter och slösurfar lite allmänt.

igår sov Lennie över här, hah fiasko: Matilda somnade under andra Sex and the city avsnittet i förrgårkväll, men det var mysigt anywo igår var det lite catchup fika men sara x2, emma och anna och kvällen avslutades i saras soffa, uppbullade framför "jakten på lycka" otrolite fin film, skit tung hela vägen men så lycklig på slutet, jag blev nästan NÄSTAN tårögd.
 
senare idag ska jag anna och kajsa på studentfestmöte med Glada ankan, spännande spännande, vi får hoppas att denhär jävla skiten styr upp sig, om än kanske en vecka senare än väntat.

imorogn börjar skolan och på lördag fyller jag år! SÄG GRATTIS

/M

M <3 B&J

wow, det här var länge sen. idag har jag jobbat min sista dag på Nekrosen. UNDERBART! nu följer en lååång härlig ledighet så jag hinner vila upp mig innan skolstart. .eller nej skolan börjar om 6 dagar, damn.
men mitt kontosaldo hjälper mig komma över sorgen av ett stympat sommarlov.

ska städa upp lite på mitt bombade rum, byta om och sedan pallra mig iväg till forshaga där det nalkas chill men måns, Film och förhoppningsvis Ben & Jerrys. Lite sugen på den nya Cheesecake brownie fast Cookie dough var länge sen, min favorit New York super fudge chunk sitter ju aldrig fel. däremot svarade inte riktigt Baked alaska mot mina förväntningar. hm jag vet jag är för nördig.

be cool stay in school!

/M

inflyttningspartaj

Today, 5:e augusti 2008 är dagen då Måns flyttar hemifrån och folkbokför sig i Göteborg, Staden med stort S.
Denna minnesvärda dagen har inneburit väldigt mycket släpande hit och dit på kartonger och soffor och en hel del spring fram och tillbaka på IKEA och ICA. men nu finally är det mesta i Gibraltargatan 84, 510 på sin plats och det börjar faktiskt se lite beboligt ut.

Måns lagade en underbar supé bestående av soyanudlar, paprika och cancerbröd. Malla som råkar befinna sig i samma stad kom också på besök och förgyllde kvällen med sitt lockiga hår och gälla skratt

Morgondagen innebär en hel det shopping och förhoppningsvis sushilunch. Måns och Malla firade med en Mariestads 3,5% själv käkar jag choklad, fylld med choklad! cremé de la cremé

sleep on a sheep

/M

knolla?

seriöst, världen tar priset.

Googles nya idé är att skapa ett uppslagsverk, liknande Wikipedia. behöver vi fler uppslagsverk? jovisst den bästa affärsidén är att ta någon annans idé. Namnet på detta nya underverk är Knol, från ordet knowledge. men seriöst, säg det högt för dej själv. och vad heter det när du ska synonymt "googla"... just det!

-har du knollat Zlatan?
-ja flera gånger!

-jag satt och knollade Lasse berghagen, men det kom ingenting

-vad gör du?
-nej jag sitter bara och slöknollar

COME ON!

dagens andra roligaste är att tråkmånsen kommer hem idag! :]

RSS 2.0