min nya lampa

Här sitter jag och käkar fil.

dansen gick råbra och nu ska jag duscha, sätta på ett nytt klistermärke på busskortet och senare lära mig alla grundämnens kemiskabeteckningar i periodiska systemet. yay

en bild på min nya lampa, införskaffad på forshagas secondhandbutik.

såhär mysigt är det inte hemma hos dej




chilla järnet /M

.

jag och måns är bara vänner

Hype

KTC idag, CAD med ultranya solid work 2008, fab.
efter skolan stressade jag till vårt första möte med Blue Moon Bar (har jag nämnt att jag, maja och therese ska fixa SÄG:s studentbal för årets 3:or?) anyho. fick svarat på massa frågor om 12-åringarna och maten. hoho det ska bli så kul och jag vill berätta massa grejer som egentligen inte får läcka ut!

efter det sprang jag till min klipptid på Moa's . haha det är så gulligt att jag och min bror och mamma har samma frisör. Anna. men hon är supergullig och klipper bäst av alla jag vet! Det blev topparna, fortsatt mittbena och blankplatt, big surprise..
sen hem för lite käk och med stor förväntan spana in Karin Winthers nya program Hype på tvåan. åh jag älskar TV på tvåan.
Nu ska jag ligga och känna på mitt hår och njuta av morgondagens lediga fredag; ingen kemi lab, inställt engelska och skolk från matten (comeon ibalnd måste man!) och av att måns kommer hem. so long!

här är två låtar med Robyn, en av Sveriges genom tiderna bästa artister enligt mig, Bum like you och Cobrastyle (yes en grym tolknign på teddybear:s) från hennes senaste platta, Robyn. Enjoy!






shop n'til you drop

Orienteringen gick bra idag, sara, sofia, sandra och jag (det enda M:et i gruppen) pallrade oss runt den knappa milslånga banan på 1,5 h . bra jobbat tjejer!

efter det gick jag till färjestads rid och trav (bästa ridshopen i karlstad, helt outstanding) och köpte hanskar. Shoppade lite second hand på kupan och myrorna. köpte en sammets kofta på kupan (10 spänn!!) jackan jag tittade på igår men inte leo-conversen. De var för små. hittade en klocka och en liten clutch istället. köpte headphones också finally! av märket Sony på kjell & co .

  

Jag har haft ett litet uppehåll på tidningsfronten och jag har fått typ abstinens men för att stilla det beställde jag i förrgår en prenumeration på ELLE och en på BON. fabulöst. nu ska jag rita lite och sen ska sara med till min ridlektion haha. peace

/M

dansa dansa

jag känner att jag vill börja varje inlägg med "oj oj oj det här var länge sen" eller "blogga, det har jag inte gjort på evigheter" men nej jag ska sluta med det. Jag hinner inte uppdatera varje dag, så det som väntar på något gott...

Idag har vi haft inställd idrott = sovmorgon = bra. men vi hade även sen labgrupp = mega rast = tidsslöseri till viss del, men eftersom jag gjorde fysikläxan då och inte i gårkväll så är det väl lungt.
Jag var dessutom klar med svenskauppgiften = på svenskalektionen gick jag och gjorde viktiga balgrejer = bra och tidsbesparing .
så just nu ligger jag på plus! (och btw jag ska sluta med dessa = jobbiga likhetstecken = enormt fula)

Efter skolan så gick jag till Nära Nytt, ni vet dendär second hand butiken som man åker förbi varje dag på väg till skolan. och som jag varje dag i 1,5 års tid har tänkt när ajg passerar "-åh, där måste jag gå in en dag"
idag var det den dagen och min slutsats är:
Liten butik, något rörig men med orört utbud. Sur personal och ej accepterande av kontokort.
Ett stort plus för en dags öppetköp och får därför betyget 3/5.

Hm jag vill också ha nån grej att betgysätta med likt expressens getingar, GP:s fyrar, Lilla Aktuellt:s smultron eller Björn Gustavssons toasters. Jag får fundera på den!
Jag köpte trots allt en fabulös väska i den lilla butiken, brun, fejkskinn, liten, med lång axelrem men tillräckligt stor för att rymma min bamsekalender. Perfekt. och till det mycket pikanta priset av 80 riksdaler.

Begav mig sedan till myrorna och hittade en beige chill kavaj lite maskulin style, fabulös och ett par grymma leopard converse (inte äkta) tyvärr hade jag av någon anledning plockat ur leg och kontokort och glömt hemma och jag är inte bruden med kontanter så därför fick jackan och skorna ligga i en korg till imorgon.
Att jag hade glömt kontokordet innebar också att jag inte kunde köpa dedär jävla hörlurarna som jag har gått och glott på i två veckor. Men imorgon då blir det handla av vill jag lova! (bilder kommer imorgon)

Imorgon har vi också fri-luffs-dag, orientering på tyr. kul.. men det är lite mysig att komma ut i skogen och chilla att slippa skolan en dag. + korv och festis är ju alltid lika trevligt. men nu ska jag sova.

/M

bären

ja, detta var ju ett tag sen. Hemkommen från göteborg, staden på G efter en galen partyhelg med Lennie/myshelg med Måns . + Alex och Andrea jag orkar inte berätta allt som hände. men lite shopping, fika, middag, chill och partaj.

nu har jag packat upp everything, så olikt mig som annars låter väskan stå ouppackad tills jag ska använda den nästa gång, det kan ta upp till 3 månader. och blir alltid lika glatt överraskad när jag hittar ett linne i den som jag trodde va borta eller raka motsatsen om det skulle råka ligga en gammal matlåda eller vattenflaska gömd i sidfacket.
denhär helgen har jag också lärt mig 3 nya bär, dewberry (björnbär) cloudberry (hjortron) och mullberry (mullbär, finally ett bär som matchar min handväska haha) det tycker jag var lite roligt.

"-jag kan ett fjärde bär; konkelberry"
 ...moget farsan

/M

RSS 2.0